free hit counter

Alan Jackson When We All Get To Heaven

Alan Jackson When We All Get To Heaven

apa arti ini we take the highway to heaven

Daftar Isi

1. apa arti ini we take the highway to heaven


jawaban:

kita mengambil jalan raya menuju surga


2. Vendor: Sure. It’s not ______ ______ here. Walk _______ _______ until you get to Jackson Street.


Jawaban:

Vendor: Sure. It's not (far) (from) here. Walk (straight) until you get to Jackson Street.

Mungkin seperti itu.


3. Alan : My ..., Michael ia teaching me computer, iwant to get on the internet.​


Jawaban:

teacher

maaf kalo salah

jangan lupa folow ya

semoga bermanfaat


4. Pengalan apa yang di dapat dalam text ini when we had a holiday last year ,my family aand i went to a place at the seaside and borrowed a boat from one of our friends.we sailed and finished on the sea all day


Pengalaman pergi ke pantai dan berlayar di lautan.

The experience that they based on this text are they went to the seaside and sailed all day long in the sea.

semoga membantu ^^

5. Alice : you know alan , why don't we go to the cinema to watch titanic alan : no , les't not . we've seen the film many time before what about goin to the library ? we have yo finish our school project alice: that sounds like a good idea . but when we finish let's go to the cofee alan : yes i'd love to. question : 1. what ere kind of expression type in bold?​


Jawaban:

Yang di bold kalimat yg mana dek.. soalnya itu kurang lengkap penjelasannya.

Penjelasan:

Cba km jawab lewat komentar ya...


6. when you say goodbye to a friend,you can say...... ready the dialogue and answer the questions (3-4). Alan : excuse me,can you tell me how to get to?Ferdy : i'm afraid i don't know.i'm a new comer hareAlan : i see.thanks anyway.Ferdy : sorry,i can't help you​


Jawaban:

see you. atau see you the next time

Penjelasan:

maaf klo salah


7. Alan: Get me the ruler, please?Budi: Which one do you need?Alan: The...one, please.Budi: There you are.Alan: Thank you.The right word to fill the cloze is.....A.ShortB.ShorterC.ShortestD.Shorterer​


Jawaban:

The right word to fill the cloze is..... c. Shortest

Jawaban:
C. Shortest
Semoga membantu


8. apa arti dari to tell how jackson family


Untuk menceritakan bagaimana keluarga JacksonTo tell how Jackson family adalah menceritakan bagaimana keluarga Jackson.

9. hello, I'm Alan Andriawan, I want to ask here again, when and what time and situation can we use past continuous tense in speech or writing?


- when you are going to describe the background in a story written in the past tense, e.g. "The sun was shining and the birds were singing as the elephant came out of the jungle. The other animals were relaxing in the shade of the trees, but the elephant moved very quickly. She was looking for her baby, and she didn't notice the hunter who was watching her through his binoculars. When the shot rang out, she was running towards the river..."

- or going to describe an unfinished action that was interrupted by another event or action, e.g. "I was having a beautiful dream when the alarm clock rang."

- or when you want to express a change of mind: e.g. "I was going to spend the day at the beach but I've decided to get my homework done instead."

with 'wonder', to make a very polite request: e.g. "I was wondering if you could baby-sit for me tonight."


10. From the dialogue we know that.. A. Rena suggests alan to stop the song. B. Alan forbids rena to write the lyric. C. Rena orders alan to play the song. D. Rena forbids alan to pause the song.


Jawaban:

Dari dialog tersebut kita tahu bahwa ..

A. Rena menyarankan alan untuk menghentikan lagu tersebut.

B. Alan melarang rena menulis lirik.

C. Rena memerintahkan alan untuk memainkan lagu tersebut.

D. Rena melarang alan untuk menghentikan sementara lagu.

Penjelasan:

pertanyaan kurang jelas jadi cuma aku translate


11. Some days, it's hard to see If I was a fool or you a thief Made it through the maze to find my one in a million And now you're just a page torn from the story I'm living [Chorus] And all I gave you is gone Tumbled like it was stone Thought we built a dynasty that heaven couldn't shake Thought we built a dynasty like nothing ever made Thought we built a dynasty forever couldn't break up [Verse 2] The scar I can't reverse When the more it heals, the worse it hurts Gave you every piece of me, no wonder it's missing Don't know how to be so close to someone so distant [Chorus] And all I gave you is gone Tumbled like it was stone Thought we built a dynasty that heaven couldn't shake Thought we built a dynasty like nothing ever made Thought we built a dynasty forever couldn't break up [Bridge] It all fell down, it all fell down It all fell, it all fell down, it all fell down It all fell, it all fell down, it all fell down, eh It all fell down, it all fell down, it all fell down [Chorus] And all I gave you is gone Tumbled like it was stone Thought we built a dynasty that heaven couldn't shake Thought we built a dynasty like nothing ever made Thought we built a dynasty forever couldn't break up [Outro] It all fell, it all fell down, it all fell down, eh It all fell down, it all fell down, it all fell down (And all I gave you is gone) It all fell, it all fell down, It all fell down, eh Thought we built a dynasty forever couldn't break up


Jawaban:

Kadang-kadang, sulit dilihat

Jika saya bodoh atau Anda pencuri

Berhasil melewati labirin untuk menemukan satu dari sejuta

Dan sekarang Anda hanya satu halaman yang robek dari cerita yang saya jalani

[Paduan suara]

Dan semua yang kuberikan padamu hilang

Runtuh seperti batu

Kupikir kita membangun dinasti yang tidak bisa digoyahkan oleh surga

Kupikir kita membangun dinasti seperti yang belum pernah dibuat sebelumnya

Pikir kami membangun dinasti selamanya tidak bisa putus

[Ayat 2]

Bekas luka yang tidak bisa kubalik

Semakin banyak menyembuhkan, semakin buruk sakitnya

Memberi Anda setiap bagian dari saya, tidak heran itu hilang

Tidak tahu bagaimana menjadi begitu dekat dengan seseorang yang begitu jauh

[Paduan suara]

Dan semua yang kuberikan padamu hilang

Runtuh seperti batu

Kupikir kita membangun dinasti yang tidak bisa digoyahkan oleh surga

Kupikir kita membangun dinasti seperti yang belum pernah dibuat sebelumnya

Pikir kami membangun dinasti selamanya tidak bisa putus

[Menjembatani]

Semuanya jatuh, semuanya jatuh

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh, eh

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh

[Paduan suara]

Dan semua yang kuberikan padamu hilang

Runtuh seperti batu

Kupikir kita membangun dinasti yang tidak bisa digoyahkan oleh surga

Kupikir kita membangun dinasti seperti yang belum pernah dibuat sebelumnya

Pikir kami membangun dinasti selamanya tidak bisa putus

[Outro]

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh, eh

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh

(Dan semua yang kuberikan padamu hilang)

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, Semuanya jatuh, eh

Pikir kami membangun dinasti selamanya tidak bisa putus

ITU JAWABANNYA MY BESTI ^v^***

Jawaban:

Kadang-kadang, sulit dilihat

Jika saya bodoh atau Anda pencuri

Berhasil melewati labirin untuk menemukan satu dari sejuta

Dan sekarang Anda hanya satu halaman yang robek dari cerita yang saya jalani

[Paduan suara]

Dan semua yang kuberikan padamu hilang

Runtuh seperti batu

Kupikir kita membangun dinasti yang tidak bisa digoyahkan oleh surga

Kupikir kita membangun dinasti seperti yang belum pernah dibuat sebelumnya

Pikir kami membangun dinasti selamanya tidak bisa putus

[Ayat 2]

Bekas luka yang tidak bisa kubalik

Semakin banyak menyembuhkan, semakin buruk sakitnya

Memberi Anda setiap bagian dari saya, tidak heran itu hilang

Tidak tahu bagaimana menjadi begitu dekat dengan seseorang yang begitu jauh

[Paduan suara]

Dan semua yang kuberikan padamu hilang

Runtuh seperti batu

Kupikir kita membangun dinasti yang tidak bisa digoyahkan oleh surga

Kupikir kita membangun dinasti seperti yang belum pernah dibuat sebelumnya

Pikir kami membangun dinasti selamanya tidak bisa putus

[Menjembatani]

Semuanya jatuh, semuanya jatuh

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh, eh

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh

[Paduan suara]

Dan semua yang kuberikan padamu hilang

Jatuh seperti batu

Kupikir kita membangun dinasti yang tidak bisa digoyahkan oleh surga

Kupikir kita membangun dinasti seperti yang belum pernah dibuat sebelumnya

Pikir kami membangun dinasti selamanya tidak bisa putus

[Outro]

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh, eh

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, semuanya jatuh

(Dan semua yang kuberikan padamu hilang)

Semuanya jatuh, semuanya jatuh, Semuanya jatuh, eh

Pikir kami membangun dinasti selamanya tidak bisa putus


12. walk did die didn't did walk Michael Jackson ? 1. When​


Jawaban:

When Michael Jackson didn't  walk die

Penjelasan:

                                  Tercerdas ya???


13. Andy : We... disobey our parents. Otherwise, they get disappointedat us.Alan : You are totally correctSelect one: a. haven't got tob. must not c. hasn't got to d. didn't have toe. don't need to​


Jawaban:

B. must not

semoga membantu


14. what is the purpose of the text...a. to tell how the jackson family isb. to decribe the jackson familyc. to explain about jackson familyd. to entertain the jackson family​


i think is: C. to explain about Jackson family

sorry kalau salah


15. 1. we wouldn't have missed the bus if we .... earlier. a. go b. went c. have gone d. had gone e. would go 2. Michael jackson really wants to go to Bali. he can leave for Indonesia soon if he ... a visa a. got b. gets c. will get d. is getting e. would get


1.went
2.gets

Kalo ga salah seharusnya gtu..

16. Mita : what do you think about the fairy? bayu : i think she deserves to return to heaven. we can conclude that mita is …


Mita : What do you think about the fairy? (Apa pendapatmu tentang peri?)

Bayu : I think she deserves to return to heaven. (Aku pikir dia layak untuk kembali ke surga).

Berdasarkan pernyataan yang diucapkan oleh Mita tersebut maka dapat disimpulkan bahwa Mita menanyakan pendapat atau opini Bayu (asking bayu’s opinion)


17. when you say goodbye to a friend,you can say...... ready the dialogue and answer the questions (3-4). Alan : excuse me,can you tell me how to get to?Ferdy : i'm afraid i don't know.i'm a new comer hareAlan : i see.thanks anyway.Ferdy : sorry,i can't help you​


ketika kamh mengucapkan selamat tinggal kepada seorang teman, kamh dapat mengatakan ......

siapkan dialog dan jawab pertanyaan (3-4).

Alan: permisi, dapatkah kamu memberi tahu ku bagaimana caranya?

Ferdy: Aku khawatir saya tidak tahu. aku adalah kelinci pendatang baru.

Alan: Begitu. Terima kasih.

Ferdy: maaf, aku tidak bisa membantu mu.

jwbn ny jwb sndri

#artdri

#smgmmbntu

#mfklslh

#mksh


18. Makna dari lagu all falls down (Alan Warker)?​


Kadang baik, kadang bertengkar. Tapi ada lho memang yang kalau bertengkar tuh rasanya belum puas kalau belum menjatuhkan pasangan sejatuh-jatuhnya. Dihina sedemikian rupa lah, dibuat merasa sangat bersalah lah, diancam-ancam lah. Nah, kalau pasangan kita sudah tipe mulai nggak sehat gitu, lah buat apa dipertahankan? Ya nggak? Cinta sih cinta, tapi kalau makan ati tiap hari ya bukan saling membahagiakan namanya.


19. Read the dialogue carefully!Jackson : Willy, I want to go nowWilly : But, the party’s just started, JackJackson : I know. But I have to get up early tomorrow. Thanks a lot for this amazing party.Willy : You’re welcome.Jackson says to willy : “Thanks a lot for this amazing party” .The sentence above is an expression ​


Jawaban:

sentence expressions of apologies and thanks

Penjelasan:


20. A teacher, a politician and a lawyer all died and went to heaven. St. Peter was in a bad mood because there were too many people in heaven and he wanted to make it more difficult to enter. When they got to the gate, St. Peter told them that they had to pass a test before they could to get into Heaven: they all had to answer one question. St Peter turned to the teacher and said, "What was the name of the ship that hit the iceberg and sank with all its passengers?" The teacher thought for a moment and then replied:" I think it was the Titanic". St. Peter let him through the gate. He didn't like politicians so he decided to ask a more difficult question, St. Peter turned to the politician, and asked "How many people died on the ship?" The politician was very lucky because he had read a book about the Titanic. He said "1228". This is correct so St. Peter let him through the gate. St. Peter turned to the Lawyer and asked "What were their names?" 1. Who die? 2. What did they have to do to get into heaven? 3. Did the lawyer get inti heaven? 4. How many questions did the God ask? 5. What did the teacher reply? 6. How many people died?


Jawaban:

1. a teacher, a politician, a lawyer and ( People on Titanic ship? )

2. They had to answer 1 question that St. Peter gave them

3. I think no, because it is impossible to name all the people who died as many as 1228

4. 3 questions for 3 people

5. The teacher reply that it was the Titanic ship

6. Soalnya agak membingungkan sih sebenernya. The main point is, 3 people died (teacher, politician and lawyer)

tapi dalam text tersebut, the politician told about 1228 people died on the titanic ship.

thankyou :)


Kategori b_inggris
https://dashboard.adskeeper.co.uk/?r=d04e24e4899734382a6611d4211a77fd