free hit counter

Posed To Be In Love Lyrics

Posed To Be In Love Lyrics

should music lyrics be rated similar to the way movies are rated?

Daftar Isi

1. should music lyrics be rated similar to the way movies are rated?


Jawaban:

yes, it should

Penjelasan:

katanya kakak saya

Maaf kalo salah

Semoga membantu :)


2. Some days are meant to be remembered. what days does the lyrics mean


Jawaban:

some days are meant to be remembered: beberapa hari dimaksudkan untuk diingat

Beberapa hari dimaksudkan untuk diingat

3. The meaning of the lyrics above is ... a. to take initiative and change life for the better b. avoid taking a risk in order to be save in the future c. to give a chance to someone else d. to gain more experience in life​


Jawaban:

A.to take intiative and change life for the better

Penjelasan:

because if you hear a music your life is better and you can relax if you can hear a music


4. The lyrics in italics belongs to... A. Simile B. Repetition C. Metaphor D. Hyperbole E. Personification


E. Personification

karena menggambarkan sesuatu benda tidak bergerak yang bisa bergerak.


5. 25. Do you still rememberHore weased to beThe lyrics tell us that the story in the song happens....4. In the past timeB. At presentC. In future lifeD. At the mome​


Jawaban:

artinya : Hore lelah menjadi

Liriknya memberitahu kita bahwa cerita dalam lagu itu terjadi....

4. Di masa lalu

B. Saat ini

C. Di kehidupan mendatang

D.Saat ini

Penjelasan:


6. If you want to change the lyrics earth song which lyrics would you change


I think the lyrics were good enough, nothing I would change :)

7. What does the word 'you' in the song lyrics refer to? The champion cariin underwood


Jawaban:is you stupid

Penjelasan:


8. find the pronouns in the lyrics hero​


Jawaban:

and then

with

so when

maaf kalau salah


9. Analyze the song lyrics in "Medina - Maher Zain"! (theme, the part name of the song lyrics, figurative language apllied in the song lyrics and its the moral value)


Jawaban:

Analisis lirik lagu dalam "Medina - Maher Zain"! (tema, nama bagian dari lirik lagu, bahasa kiasan yang diterapkan dalam lirik lagu dan nilai moralnya)

Penjelasan:

hanya bisa mengartikan


10. there's place in your heart, and i know that is love, why do the lyrics say that?​


Jawaban:

because the song is to invite others to do good.

Penjelasan:

in the lyrics part it means that there is still love even though the person is not aware of it.


11. Questions1. What is the title of the song?2. What is the theme of the lyrics?3. How many characters are represented in the lyrics? What words represent the characters?4. What do "me", "she" and "you" in thelyrics refer to?5. To whom are the lyrics addressed? 6. What do the lyrics tell us about?7. What do you think the singer/writer wants to tell through the lyrics?​


Jawaban:

1. a Mothers love

2. the love that a mother gives

3. me (the writter) she (mother) you (listeners)

4. me (the writter) she (mother) you (listeners)

5. To mothers and listeners, to tell us about how amazing our mothers is

7. The writer wants to tell us who great a mother is


12. Lyrics Lagu Die In A Fire Indonesia​


Jawaban:

aku sangat membencimu

Berhenti menghalangi jalanku

Aku sudah kehilangan kesabaranku

Kapan kamu akan membusuk?

Aku ingin membuangmu

Sama seperti TV saya yang rusak

Jika Anda akan kembali sekali lagi

Ini akan menyakitkan Anda akan melihat

Saya harap Anda mati dalam api

Semoga tertusuk tepat di hati

Semoga Anda akan tertembak dan kedaluwarsa

Semoga Anda akan terpisah

Semoga ini yang kamu inginkan

Ini hampir berakhir

Mengapa Anda tidak membiarkannya terbang?

Jangan takut

Ini bukan pertama kalinya kamu akan mati

Bagian mekanis Anda klik

Kedengarannya seperti saat aku mematahkan tulangmu

Setelah saya mendapatkan kesempatan kedua saya

Aku tidak akan meninggalkanmu sendirian

Saya harap Anda mati dalam api

Semoga tertusuk tepat di hati

Semoga Anda akan tertembak dan kedaluwarsa

Semoga Anda akan terpisah

Saya harap Anda mati dalam api

Semoga tertusuk tepat di hati

Semoga Anda akan tertembak dan kedaluwarsa

Semoga Anda akan terpisah

Semoga ini yang kamu inginkan

Saya harap Anda mati dalam api

Jawaban:

aku sangat membencimu

Berhenti menghalangi jalanku

Aku sudah kehilangan kesabaranku

Kapan kamu akan membusuk?

Aku ingin membuangmu

Sama seperti TV saya yang rusak

Jika Anda akan kembali sekali lagi

Ini akan menyakitkan Anda akan melihat

Saya harap Anda mati dalam api

Semoga tertusuk tepat di hati

Semoga Anda akan tertembak dan kedaluwarsa

Semoga Anda akan terpisah

Semoga ini yang kamu inginkan

Ini hampir berakhir

Mengapa Anda tidak membiarkannya terbang?

Jangan takut

Ini bukan pertama kalinya kamu akan mati

Bagian mekanis Anda klik

Kedengarannya seperti saat aku mematahkan tulangmu

Setelah saya mendapatkan kesempatan kedua saya

Aku tidak akan meninggalkanmu sendirian

Saya harap Anda mati dalam api

Semoga tertusuk tepat di hati

Semoga Anda akan tertembak dan kedaluwarsa

Semoga Anda akan terpisah

Saya harap Anda mati dalam api

Semoga tertusuk tepat di hati

Semoga Anda akan tertembak dan kedaluwarsa

Semoga Anda akan terpisah

Semoga ini yang kamu inginkan

Saya harap Anda mati dalam api

semoga membantu


13. why the song lyrics must be organized well​


Jawaban:

"To make their listener understand what the song writer want to deliver"

"To make their listener easy to memorize it"

"To make the listener feel the feeling"

"To make it become the great song"

"To make it become number one on billboard"

Penjelasan:


14. “You are the reason” by calumn scott. how do you analyze the feeling of the man facing the problem of love? write at least 3 to 5 sentences in response to the lyrics.


Jawaban:

the man feels desperation. he would try to overwhelm any obstacle that would come before him. just to fix what he has already broke.

he’s actually gay (calumn scott)


15. to whom are the lyrics addrwssed ?​


Pertanyaan:

to whom are the lyrics addrwssed ?

Jawaban:

kepada siapa lirik itu ditujukan?

Penjelasan:

Cari sendiri tokoh yang ditujukannya :)

Jawaban:

kepada siapa lirik itu ditujukan?

Penjelasan:

include lyrics!(sertakn lirikny!)*jdiknjdijwabntercerdas*

16. 1. What is the title of the song? 2. What is the theme of the lyrics? 3. How many characters are represented in the lyrics? What words represent the characters? 4. What do "me", "she" and "you" in the lyrics refer to? 5. To whom are the lyrics addressed? 6. What do the lyrics tell us about? 7. What do you think the singer/writer wants to tell through the lyrics?


1. Apa judul lagu?

2. Apa tema liriknya?

3. Berapa banyak karakter yang diwakili dalam liriknya? Kata-kata apa yang mewakili karakter?

4. Apa yang "saya", "dia" dan "Anda" dalam liriknya? 5. Kepada siapa liriknya ditangani?

6. Apa liriknya memberitahu kami tentang?

7. Menurut Anda apa yang disukai penyanyi / penulis ingin diceritakan melalui liriknya? ini cuma artinya


17. Pay attention to the lyrics below!There's no ... in your eyes.The way you look at me, it's just not right.I can tell what's going on this time.There's a stranger in my life.Try to complete the lyrics with acceptable wordA. loveB. hatredC. kindnessD. colourE. light​


Jawaban:

A.love

Penjelasan:

mAAF kalo salah..


18. Fin the simple present in the lyrics to the bone and discuss why writer uwes that tense


jawaban;

etah

Penjelasan:


19. What kind of love was described in the song lyrics .song that is what friend are for


Jawaban:

Cinta macam apa yang digambarkan dalam lirik lagu. Lagu untuk itulah teman

Penjelasan:

maaf hanya translet


20. What ia the first problem posed by the long drought in 2011 ?


Jawaban:

has a serious impact on various sectors in Indonesia, such as health, agriculture, the economy, and others.

Penjelasan:

maaf kalo salahh


Kategori b_inggris
https://dashboard.adskeeper.co.uk/?r=d04e24e4899734382a6611d4211a77fd