free hit counter

Youngboy Never Broke Again Right Foot Creep

Youngboy Never Broke Again Right Foot Creep

right - foot - move - your. The correct order is . . . . .a. move your right footb. your right foot movec. foot your right moved. right foot your move​

Daftar Isi

1. right - foot - move - your. The correct order is . . . . .a. move your right footb. your right foot movec. foot your right moved. right foot your move​


Jawaban:

A

Penjelasan:

Jawaban:

A. move your right foot. gerakkan kaki kananmu.


2. masato Sahara youngboy​


*Gas gas apa yang muter*

SANG RAJA DRAGON BANGORRR


3. Right-foot-move-your


Jawaban:

Move your right foot

Kayaknya..

Jawaban:

Right move your foot

maaf klo salah


4. the right setence is yesterday-they-ball-played-foot​


they play football yesterday

Jawaban:

they played football yesterday


5. Complete the sentences with the right question tags 1. Alessandra never visits hawaii,...? 2. Someone broke the window last night,...?


1. Alessandra never visits hawaii, does she?
2. Someone broke the window last night, didn't she/he?

6. 1. I hope there .....(be) never a war again.​


I hope there will never be a war again


7. Q.875²×65³=: Please,Never come back again :)​


Jawaban:

875² × 65³

= (875 × 875) × (65 × 65 × 65)

= 765.625 × 274.625

= 210.259.765.625


8. i will never speak to you again


Aku tak akan pernah berbicara lagi kepadamu.artinya saya tidak akan pernah bicara denganmu lagi

9. tolong terjemahan dari never mind,ok but dont do it again,sure,its all right,its ok forget it.


never mind = tidak pernah terpikir
ok but don't do it again . = ok . tapi jangan melakukan itu lagi .
sure = tentu
Sudahlah, ok tapi tidak melakukannya lagi, yakin, semua benar, ok lupakan saja.

10. Complete the sentences with the right question tags (a)alessandra never visits hawaii,....? (b) someone broke the window last night,....?


(a) Alessandra never visits Hawaii, DOESN'T SHE? (Introgative Present tense)

(b) Someone broke the window last night, DIDN'T HE/SHE? (Introgative Past tense)



-Ų-

11. all right, everybody.i'ii see again tomorrow morning.good.night


good night 2 m8 hope i can see you tommorowBaiklah, semuanya. Sampai bertemu besok pagi. Selamat malam

12. She __________ never eats so much again.


Jawaban:

is

Penjelasan:

maaf kalo salah ya kak :)


13. you never know ? what i feel right ,


so sad and depressed maybe:v

Kau tidak pernah tahu ? apa yang kurasakankan


14. 4. Daughter: I'm very sorry Dad, I broke the laptop. Father : ...... but don't do it again. a. With my pleasure b. Don't mentionc. That's Ok d. It's never mind​


Jawaban:

C. That's Ok

Daughter: I'm very sorry Dad, i broke the Laptop

(Aku sangat minta maaf yah, aku merusak laptopnya)

Father: That's Ok but dont do it again

(Tidak apa apa, tapi jangan lakukan itu lagi)


15. Complete the dialogueMother: What's the matter?Alfian ..., Mom. I broke your broomMother: Never mind but don't do it again​


Jawaban:

I'm sorry

Penjelasan:

maaf kalo salah

semoga membantu


16. right-foot-move-your.the correct order is​


Jawaban:

Move your right foot

maaf kali salah lol :v


17. 4. right - foot -move - your. the correct order is....


Jawaban:

Your foot move right

Maaf klo salah


18. tolong terjemahan dari never mind,ok but dont do it again,sure,its all right,its ok forget it.


never mind: gak apa-apa
ok but don't do it again: oke jangan lakukan lagi
sure: tentu
it's alright: benar
it's ok forget it: gak apa-apa lupakan saja
Never mind : tidak masalah, ok But don't do it again : Baik, tapi tidak boleh lakukan itu lagi, Sure : Tentu, Its all right : itu baik baik saja, Its ok Forget it: itu tidak apa apa lupakan itu
semoga membantu^^

19. apa arti dari nothing, never mind, all right, certanly​


Jawaban:

Nothing : tidak ada (tidak apa apa)

Never mind : sudahlah

All right: baiklah

Certainly: Pasti

Semoga membantu~

Jawaban:

nothing:tidak ada

never mind:lupakan

all right:baiklah

certanly:pasti

Penjelasan:

arti nothing bukan berarti tidak ada tapi kata (tidak ada) itu adalah jawaban nya.

semoga membantu


20. your frinds : oh , no! it broke again . you :..... your frend : its OK​


Jawaban:

you:Im sorry ...

your friends : its ok

your frinds : oh , no! it broke again . you :I'm sorry your frend : its OK


Kategori b_inggris
https://dashboard.adskeeper.co.uk/?r=d04e24e4899734382a6611d4211a77fd